Freelancers en zzp’ers

Freelancer of zzp’er?

Maak deel uit van de flexibele schil van ditp!

Word Business Partner van ditp

Zoek jij mooie, interessante opdrachten, maar ook samenwerking met jouw eigen accountmanager die jou tijdens jouw opdrachten begeleidt en samen met jou vervolgopdrachten genereert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij begeleiden onze Business Partners tijdens de uitvoering van de opdracht, maar kijken tevens verder in de nabije toekomst, omdat wij weten dat continuïteit een belangrijke factor is.

Business Partner van ditp

Een succesvolle relatie

Een succesvolle relatie

Wij weten dat de combinatie van opdrachtmanagement en het bijbehorende financiële proces, sleutelfactoren zijn voor een probleemloze en succesvolle relatie met elkaar.

Met meer dan 20 jaar aan commerciële ervaring in huis en vele jaren kennis en ervaring binnen de detacheringsbranche, is ditp jouw partner in succes.

Wij bedienen mooie eindklanten, waaronder klanten binnen de sectoren verkeer & vervoer, overheden, educatie, zorg, finance, telecom en diverse industrieën. Verder werken wij samen met grote brokerorganisaties en zijn daardoor in staat jou continuïteit te bieden.

Functiehuis van ditp detachering

Met plezier aan de slag met uitdagende opdrachten. Dat is wat onze sterke basis aan vaste ditp detachering medewerkers dagelijks ervaren. Wij voorzien in arbeidsbemiddeling binnen de IT branche waarbij zowel werving en selectie, contractafhandeling, detavast en consultancy tot de mogelijkheden behoren. Bij ditp detachering ervaart u de optelsom van know-how en mentaliteit met positieve energie!

Systeem & security


Netwerk & applicaties


Packaging

Ontwikkeling & Ontwerp


Business analyse


Informatie analyse

Projectmanagement


Onderhoud & testing


Leiding & coördinatie

  • Persoonlijk
  • Loyaal
  • Daadkrachtig
  • Betrouwbaar
  • Continuïteit
  • Zekerheid

Direct cv uploaden

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Upload via onderstaande button je cv: