Microsoft Office365

Microsoft Office365

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop PC, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / PC is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat men via Office 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie.

Online diensten

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Office 365 valt in de categorie SaaS en is een typisch voorbeeld van cloud computing. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt.

Voor de gebruiker is het niet relevant waar de servers en de data is opgeslagen omdat het een internetdienst is. De gegevens worden in meerdere datacentra opgeslagen en de gebruiker maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server.

Onze diensten i.s.m. Microsoft Azure

Microsoft Cloud diensten

Bekijk


Doelgroepen

Office 365 richt zich op vijf doelgroepen: thuisgebruik, kleine bedrijven, grote bedrijven, overheid en het onderwijs. Er zijn vijf verschillende formules beschikbaar:

  • 365 for Home: bedoeld voor thuisgebruik;
  • 365 for Small business: bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf;
  • 365 for Enterprises: bedoeld voor de grootzakelijke markt;
  • 365 for Government: bedoeld voor overheidsinstellingen;
  • 365 for Education: bedoeld voor onderwijsinstellingen die de diensten kunnen aanbieden aan hun studenten.

De prijzen van deze formules zijn verschillend en afhankelijk van de doelgroep. De belangrijkste prijsverschillen worden veroorzaakt door al dan niet geïnstalleerde (desktop) Office, de opslagcapaciteit, de maximale grootte van e-mails en de aanwezigheid van de integratie met Active Directory Federation Services. Dit zorgt ervoor dat de active directory van de bestaande IT-infrastructuur geïntegreerd of gekoppeld kan worden met de Office 365-accounts.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon