Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, waaronder diensten op het gebied van computing, databases, mobiel, netwerken, opslag, web en analyses.

Eenvoudig en sneller bouwen & beheren

Met de geïntegreerde hulpprogramma’s, kant-en-klare sjablonen en infrastructurele services kunt u op basis van uw bestaande vaardigheden en de technologieën die u al kent, eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren. Microsoft is voor het tweede opeenvolgende jaar geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner op het gebied van Infrastructuur as a Service (IaaS).

Onze diensten i.s.m. Microsoft Azure

Microsoft Cloud diensten

BekijkEenvoudige integratie met uw bestaande IT-omgeving

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar u ze nodig hebt. En met Azure Stack kunt u het Azure-model van toepassingsontwikkeling en -implementatie naar uw datacenter brengen. De hybride cloudoplossingen van Azure bieden u het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten. En dat maakt Azure tot een van de beste cloudcomputingplatformen die beschikbaar zijn.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon