Zorg

Zorgorganisaties bevinden zich in een IT-revolutie

ditp is met haar jarenlange ervaring en expertise de ideale partner

Zorg

Bij vele zorgtoepassingen spelen verbindingen en dus IT een grote rol. Denk aan het veilig uitwisselen van privacygevoelige patiëntendata via Elektronische Patiëntendossiers (EPD’s) of het op afstand uitlezen van een hartmonitor. Allemaal toepassingen binnen de zorg waarvoor IT letterlijk van levensbelang is.

Bij ditp zijn we gespecialiseerd in het koppelen van hardwarematige toepassingen aan software. Zo kunnen we binnen de zorg ziekenhuisbedden eenvoudig traceren en kwetsbaarheden aan de veiligheid van de IT infrastructuren opsporen en verhelpen. Momenteel ondersteunen we ziekenhuizen met het aanbrengen van zones binnen de wireless omgeving (wifi zonering) om zodoende per sector een verschillende rechtenstructuur te kunnen bieden. Daarnaast leggen we Public Key infrastructuren (PKI) aan zodat we de integriteit en authenticiteit van de verschillende users (identiteiten) kunnen waarborgen.

ditp is door haar kennis over netwerk-infrastructuur en software een ideale partner voor ziekenhuizen, zorginstanties en transmurale zorg. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het realiseren en onderhouden van software-oplossingen binnen healthcare, leveren wij een grote toegevoegde waarde aan de zorg.

Branche Zorg image

Thema’s binnen de Zorg

Hieronder vindt u een greep aan actuele thema’s binnen zorgorganisaties:

  • De beveiliging van het stijgend aantal IoT toepassingen
  • User authenticatie
  • Wireless zonering
  • (patiënt)informatie (EPD’s) beveiligen
  • Datalekken voorkomen (Meldplicht datalekken / Algemene Verordening Gegevensbescherming)
  • Het voorkomen van een cyberaanval of infectie middels ransomware
  • Het monitoren van de gehele IT-infrastructuur
  • Back-up en Recovery

Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van proactieve monitoring en security binnen de zorgsector is ditp een betrouwbare partner voor zorgorganisaties.

Onze IT diensten binnen de Zorg

Web application firewall

Bekijk

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de oplossingen ditp binnen de zorgsector? Vraag direct ons informatiepakket aan door onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon