Verkeer, Vervoer & Maritiem

Door de inzet van slimme toepassingen van software en IT is er meer mogelijk

ditp is met haar jarenlange ervaring en expertise de ideale partner

Verkeer, Vervoer & Maritiem

Binnen de sector verkeer en vervoer is door de inzet van slimme toepassingen van software en IT meer mogelijk. Zo kunnen bussen beter afgestemd worden op treinen, het wegverkeer door slim gebruik van matrixborden (IoT) meer gestroomlijnd worden en containers- en containerschepen eenvoudiger en sneller geprocessed worden.

ditp is door haar kennis over netwerk-infrastructuur en software een ideale partner voor vervoersbedrijven. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het realiseren en onderhouden van software-oplossingen in het openbaar vervoer en de maritieme industrie, leveren wij een grote toegevoegde waarde aan de verkeer- en vervoersmarkt.

Branche verkeer vervoer maritiem 250x250

IT-specialist in multimodaal verkeer en vervoer

Als specialist in multimodaal verkeer en vervoer, zet ditp haar kennis en ervaring in voor de volledige software lifecycle en infrastructuur. Hierbij moeten u denken aan:

  • Pro-actief beheer van Internet of Things (IoT) zoals matrixborden, verkeerslichten, camera’s op drukke kruispunten, lusdetectoren, sluizen, sporen en containers;
  • Blockchain binnen Supply Chain Management (SCM of Ketenbeheer);
  • Overige Business Intelligence toepassingen.

Onze kernactiviteiten zijn de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van informatie- en besturingssystemen voor verkeersmanagement. Ook adviseren we onze klanten over innovatieve software oplossingen voor hedendaagse uitdagingen op het gebied van verkeer en vervoer.

Daarnaast zijn we sterk in het integreren en testen van informatie- en besturingssystemen in de bestaande infrastructuur. Een hoge mate van beschikbaarheid en goede kwaliteit van de software staan bij ons centraal. We verrichten audits van gecompliceerde systemen, verzorgen kwaliteitsbewaking of voeren testtrajecten uit.

De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken ditp tot de IT-specialist voor logistiek Nederland.
ditp ondersteunt u in al uw vragen over logistiek en IT. Ervaring heeft ons geleerd de best practices toe te passen zodat wij u IT technisch advies of consultancy voor uw logistieke organisatie kunnen bieden.

Referentie case

RH Marine

Verkeer, Vervoer & Maritiem

Lees meer

Onze IT diensten binnen Verkeer, Vervoer & Maritiem

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de oplossingen ditp binnen de sector Verkeer, Vervoer & Maritiem? Vraag direct ons informatiepakket aan door onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon