Branches

Voor iedere sector de juiste expertise

3 expertises, 3 segmenten, 1 team

Iedere sector zijn eigen IT-specialisten

ditp is een specialistische IT organisatie. Naast onze expertise in Beheer, Software en Detachering kunnen we verder een absolute meerwaarde betekenen voor de IT binnen Educatie, Verkeer- en Vervoersorganisaties & Maritiem en de zorgsector.

Educatie

De educatieve sector is aan enorme veranderingen onderhevig. Doordat leerlingen steeds meer online zijn en online leren moet de IT binnen onderwijsinstellingen continu verbeterd worden. ditp ondersteunt u in deze transitie.

Lees meer

Verkeer, Vervoer & Maritiem

Binnen de sector verkeer en vervoer is door de inzet van slimme toepassingen van software en IT meer mogelijk. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken ditp tot de IT-specialist voor logistiek Nederland.

Lees meer

Zorg

De IT binnen zorg is letterlijk van levensbelang. Zonder hartmonitor geen monitoring en zonder scans geen diagnose. De expertise op het gebied van proactieve monitoring en security maakt van ditp de betrouwbare partner voor zorgorganisaties.

Lees meer

Binnen iedere sector heeft ervaring geleerd de best practices toe te passen. Deze best practices hebben we uitgewerkt in verschillende Reference cases die u onderstaand kunt downloaden of bekijken.

Referentie cases

In onderstaande reference cases ziet u hoe wij succesvol zijn in de verschillende sectoren

RH Marine

Verkeer, Vervoer & Maritiem

Lees meer

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon