Network Security

Network Security

Een veilig bedrijfsnetwerk voor uw organisatie.

Waarom network security?

Afgelopen jaren is het aantal cyberaanvallen sterk toegenomen. Cybercriminelen proberen door middel van phishing of malware achter bedrijfsgevoelige informatie te komen. De kans dat uw organisatie wordt getroffen door een cyberaanval is daarmee groter dan ooit. Om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen valt is goede network security cruciaal. ditp is specialist in network security oplossingen. Wij zetten Trend Micro TippingPoint in om uw bedrijfsnetwerk optimaal te beveiligen en incidenten te voorkomen.

Network security van ditp

ditp beschermt uw bedrijfsnetwerk optimaal met Trend Micro TippingPoint. Deze beveiligingssoftware van Trend Micro integreert met Deep Discovery om de nieuwste ransomware-aanvallen te detecteren, waaronder bijvoorbeeld WannaCry. Tevens is uw organisatie met Network Security van ditp beschermd tegen kwetsbaarheden binnen IoT (Internet of Things) netwerken of apparaten.

Datacenter-beveiliging-deep-security
Datacenter-beveiliging-modules

Network security met Trend Micro Tippingpoint

De TippingPoint Advanced Threat Protection familie detecteert onbekende bedreigingen die binnen, buiten of letterlijk door uw netwerk heen sluipen. De TippingPoint ATP-oplossingen doen dit door alle netwerkpoorten met meer dan 100 protocollen te scannen en zodoende het onbekende bekend te maken. De belangrijkste functionaliteiten van TippingPoint zijn:

  • Real-time detectie, handhaving en herstel om gericht aanvallen te detecteren en blokkeren.
  • Schaalbare prestaties voor bedrijfsnetwerken met hoge capaciteit en prestaties.
  • Eenvoudig om te installeren en beheren, terwijl de security en performance op een hoog niveau blijven.

Werkwijze network security

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk network security volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp network security oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over network security aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.