Monitoring SIEM

Monitoring SIEM

Inzichten die helpen uw bedrijf productiever, winstgevender en veiliger te maken.

Waarom monitoring SIEM?

Binnen elke organisatie kan op een zeker moment de behoefte ontstaan om meer inzicht te krijgen in data, statistieken of andere kritische informatie. Of u nu graag adequaat zou willen troubleshooten op uw IT-afdeling, real-time het veiligheidsniveau wenst te monitoren of marketingcampagnes wilt optimaliseren; met monitoring (SIEM) bieden we uitkomst op uiteenlopende gebieden. Zo worden de processen van uw organisatie geoptimaliseerd en bent u altijd op de hoogte van wat er speelt binnen uw bedrijf.

Wat doet Splunk?

Het toonaangevende platform voor “Operational Intelligence” Splunk stelt u in staat om nauwkeurig te kijken naar wat anderen negeren: machine data. Dit leidt tot inzichten die anderen nooit krijgen. Inzichten die kunnen helpen om uw bedrijf productiever, winstgevender, meer concurrerend en veiliger te maken. Met Splunk haalt u meer uit de data van uw apparaten; toegankelijke en waardevolle informatie waarmee direct efficiëntieslagen kunnen worden behaald.

Monitoring-SIEM
Monitoring SIEM - dataverzameling

Monitoring SIEM dataverzameling

Splunk Enterprise verzamelt gegevens uit elke bron: van logs, sensoren, netwerkverkeer, web servers, op maat gemaakte applicaties, hypervisors, social media en cloud services. Met Splunk Enterprise worden bedrijven in staat gesteld om diepgaand inzicht te krijgen in data, die van onschatbare waarde is voor beveiliging, IT-Operations, Applicaties, industriële data en IoT.

Naast het zichtbaar maken van processen zorgt Splunk voor een proactieve monitoring van uw systemen zodat verstoringen en incidenten tijdig worden gesignaleerd. Doordat u precies weet wat er speelt binnen uw technische- en IT infrastructuren kunt u weloverwogen beslissingen nemen.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Monitoring SIEM volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Verhoog productiviteit
  • Word winstgevender
  • Word veiliger
  • Krijg inzicht
  • Data van onschatbare waarde
  • Inzicht in resultaten en performance

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp monitoring SIEM oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over monitoring SIEM oplossingen aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Splunk Certified Partner

ditp is een van de vijf nederlandse resellers van Splunk oplossingen. Als security partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Splunk. Zo zijn wij uitstekend in staat om dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer van bijvoorbeeld een SIEM of Operational Intelligence omgeving. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Splunk staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!