IT Security Roadmap

IT Security Roadmap

Van inventarisatie naar implementatie met de IT Security Roadmap van ditp.

Waarom een IT Security Roadmap?

Na het uitvoeren van een IT Security Healthcheck heeft een organisatie een goed beeld van de status van de IT Security. Vervolgens moeten stappen worden genomen om de IT Security te verbeteren. De IT Security Roadmap van ditp helpt uw organisatie hierbij. De specialisten van ditp ontwikkelen op basis van de gegeven adviezen een roadmap waardoor u een goed overzicht hebt van de te nemen stappen. ditp kan uw organisatie hierbij ook ondersteunen in de implementatie. Zo werken we samen naar een betere IT security en zorgen we ervoor dat uw organisatie weerbaarder wordt tegen cyberaanvallen.

Datacenter-beveiliging-deep-security

Werkwijze IT Security Roadmap

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk IT Security Roadmaps volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp IT Security Roadmap? Vraag direct ons informatiepakket over IT Security Roadmaps aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.