IT Security Healthcheck

IT Security Healthcheck

Krijg inzicht in de status van uw IT security

Waarom een IT Security Healthcheck?

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met cybercrime. De methoden en technieken die hierbij worden gebruikt worden ook steeds geavanceerder. Daarom is het belangrijk dat uw IT security up-to-date blijft om weerbaar te blijven tegen cybercrime. Ook na initiële installatie is het goed om periodiek te evalueren of de gebruikte security-technieken nog voldoende bescherming bieden. ditp biedt daarom de IT Security Healthcheck aan.

IT Security Healthcheck van ditp

Met een IT security healthcheck lichten de specialisten van ditp uw gehele IT security door. Hiermee komen zwakke plekken, verkeerde configuraties, instellingen of andere vulnerabilities aan het licht. Ook wordt gekeken of de kwaliteit van de beveiliging voldoende is. Op basis van de verzamelde data zal een specialist van ditp uw organisatie adviseren over de te nemen stappen. Zo krijg je een totaalbeeld van de status van uw beveiliging en kan uw organisatie zich beter wapenen tegen cybercrime.

Datacenter-beveiliging-deep-security

Werkwijze IT Security Healthcheck

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk IT Security Healthcheck volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Integrity monitoring
  • Bescherming van virtuele servers
  • Anti-malware
  • Web reputation
  • Firewall
  • Intrusion prevention

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp IT Security Healthcheck oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over IT Security Healthcheck aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.