IT Monitoring & Beheer

IT Monitoring & Beheer

Proactieve monitoring van kritische IT-componenten.

Waarom IT Monitoring & Beheer?

Een goede werking van uw business applicaties en de onderliggende infrastructuur is essentieel. Met ditp Monitoring krijgt u inzicht in de beschikbaarheid van alle systemen en beschikt u indien gewenst over periodieke, gedetailleerde rapportages. Hiermee analyseert u de geschiedenis van uitval, incidenten en alarmmeldingen en wordt u in staat gesteld om de ondersteuning van bedrijfsprocessen te verbeteren en SLA’s te bewaken. Daarnaast levert BE Monitoring een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van potentiële nieuwe verstoringen. Via een beveiligde verbinding worden de te monitoren componenten uitgelezen, zodat de beschikbaarheid van uw systemen inzichtelijk wordt.

IT Monitoring & Beheer van ditp

Monitoring maakt beheersbaarheid van IT-componenten mogelijk voor de belangrijkste processen binnen uw organisatie. Managers, beheerders, ontwikkelaars en support medewerkers wordt real-time inzicht geboden in de beschikbaarheid van elk systeem, zodat zij actief kunnen bijdragen aan het verbeteren van de processen binnen uw organisatie. Doordat problemen op tijd worden gedetecteerd, kan up-time worden verhoogd en productiviteit en efficiëntie worden verbeterd.

Datacenter-beveiliging-deep-security
Datacenter-beveiliging-modules

Tijdige identificatie met monitoring

Grafieken en rapportages met trendanalyses en planning van capaciteit maken het mogelijk om noodzakelijke uitbreidingen, upgrades of verbetermogelijkheden te identificeren, nog voordat er daadwerkelijk fouten optreden. Met deze preventieve werkwijze kan tijdig worden geanticipeerd op uitval van beschikbare componenten.

Wij leveren monitoringdiensten op maat, die geheel aansluiten bij de wensen en eisen vanuit uw organisatie. Onze monitoring-professionals richten deze dienst graag op maat voor u in. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of demo.

Werkwijze IT Monitoring & Beheer

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk monitoring & beheer oplossingen volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over ditp monitoring & beheer? Vraag direct ons informatiepakket over monitoring & beheer aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.