Endpoint Security

Endpoint Security

Bescherm uw bedrijfskritische data optimaal met de endpoint security diensten van ditp.

Waarom endpoint security?

Medewerkers zijn mobieler dan ooit. Ze werken vanuit huis, kantoor of onderweg met hun smartphones, laptops of tablets. Deze apparaten worden wisselend privé of zakelijk gebruikt. Dit brengt risico’s met zich mee. Wanneer één van deze apparaten met uw netwerk is verbonden, biedt deze een mogelijkheid voor malware of andere dreigingen om uw netwerk te betreden. Om uw bedrijfskritische data te allen tijde te beschermen tegen dreigingen is endpoint security noodzakelijk. ditp is specialist in security oplossingen en zet Trend Micro Apex One in om uw organisatie optimaal te beschermen.

Endpoint security van ditp

Met de endpoint security dienst van ditp zijn de endpoints van uw organisatie ten alle tijden optimaal beschermd. De endpoint security dienst van ditp bestaat uit de endpoint security oplossing van Trend Micro: Apex One.

Trend Micro Apex One biedt een krachtige all-in-one oplossing voor endpoint security. Door de combinatie van volledig geautomatiseerde detection & response is uw netwerk altijd beschermd tegen de meeste geavanceerde dreigingen.

Datacenter-beveiliging-deep-security
Datacenter-beveiliging-modules

Endpoint security met Trend Micro Apex One

Apex One levert volledige beveiliging over de hele breedte in een single agent. Op deze vereenvoudigde manier weet Apex One endpoint security naar een volgend niveau te tillen en uw organisatie optimaal te beschermen.

Automated: Verschillende beveiligingstechnieken zijn gecombineerd in Apex One om endpoint bedreigingen tijdig te detecteren en blokkeren.
Insightful: Apex One kent krachtige Endpoint Detection & Response-mogelijkheden (EDR) zoals hunting en sweeping, patient zero identification en root cause analysis.
All-in-one: Zowel Detection als Response zijn volledig geïntegreerd in een single Apex One agent.

Werkwijze endpoint security

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk endpoint security volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp endpoint security oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over endpoint security aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.