Datacenter beveiliging

Datacenter beveiliging

De datacenter lijn die uitermate geschikt is voor het beveiligen van uw server infrastructuur en de bescherming van uw virtuele servers

Waarom datacenter beveiliging?

Bedrijfsgevoelige informatie en kostbare apparatuur vragen om een betrouwbare en efficiënte beveiliging. In samenwerking met de marktleidende beveiligingsopties van TrendMicro voor virtuele servers en cloudservers biedt ditp geautomatiseerde en schaalbare datacenter beveiliging vanaf één centraal platform. Naast het uitgebreide pakket aan datacenter beveiligingsmogelijkheden zorgen wij bovendien ook voor een flexibel abonnementsmodel. Daarnaast leveren onze datacenter beveiliging professionals ondersteuning bij configuratie, implementatie en beheer zodat u, als klant van ditp, totaal wordt ontzorgd op het gebied van datacenter security.

Datacenter beveiliging – Deep Security

De datacenter beveiliging dienst van ditp komt voort uit de lijn aan beveiligingsmogelijkheden die Trend Micro biedt en is uitermate geschikt voor het beveiligen van uw serverinfrastructuur. Trend Micro Deep Security software is een uitgebreid server security platform, ontworpen om uw virtuele servers te beschermen tegen inbraken en/of incidenten die een onderbreking van de bedrijfsvoering tot gevolg (kunnen) hebben.

Datacenter-beveiliging-deep-security
Datacenter-beveiliging-modules

Datacenter beveiliging – Geïntegreerde modulen

De nauw geïntegreerde modulen, waaronder anti-malware, web reputation, firewall, intrusion prevention en integrity monitoring beschermen uw organisatie tegen inbreuken op de gegevensbeveiliging en voorkomen zakelijke verstoringen. Trend Micro Deep Security detecteert, blokkeert en verwijdert malware.

Met de zogenaamde web reputation module heeft u toegang tot een van de grootste databases voor het bijhouden van de reputatie van websites. Op deze manier worden de organisatie en haar gebruikers beschermd tegen geïnfecteerde websites. Daarnaast zijn er tal van rapportagemogelijkheden voor handen, zodat u altijd een gedetailleerd inzicht heeft in de laatste status omtrent de beveiliging van het netwerk.

Werkwijze datacenter beveiliging

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk datacenter beveiliging volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Integrity monitoring
  • Bescherming van virtuele servers
  • Anti-malware
  • Web reputation
  • Firewall
  • Intrusion prevention

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp datacenter beveiliging oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over datacenter beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.