Cloud Security

Cloud Security

Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden voor uw cloudomgeving met security-diensten van ditp.

Waarom cloud security?

Steeds meer bedrijven gaan naar de cloud. Bedrijfskritische applicaties draaien in de cloud en belangrijke data wordt opgeslagen. Hierdoor zijn bedrijven steeds meer afhankelijk van de cloud voor bedrijfscontinuïteit. Goede beveiliging is hierbij onmisbaar. ditp is specialist op het gebied van cloud security. Door gebruik te maken van Trend Micro Deep Security beveiligingen wij uw bedrijfskritische data en waarborgen we bedrijfscontinuïteit.

Cloud security van ditp

Met de security diensten van ditp is uw cloudomgeving optimaal beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van Trend Micro Deep Security. Deze oplossing biedt beveiligingsmogelijkheden voor fysieke, virtuele en voor cloudservers vanaf één geïntegreerd platform. Hiermee is uw cloudomgeving te allen tijde beschermd tegen inbraken en/of incidenten.

Datacenter-beveiliging-deep-security
Datacenter-beveiliging-modules

Cloud security met Trend Micro Deep Security

De nauw geïntegreerde modulen, waaronder anti-malware, web reputation, firewall, intrusion prevention en integrity monitoring beschermen uw organisatie tegen inbreuken op de gegevensbeveiliging en voorkomen zakelijke verstoringen. Trend Micro Deep Security detecteert, blokkeert en verwijdert malware.

Met de zogenaamde web reputation module heeft u toegang tot een van de grootste databases voor het bijhouden van de reputatie van websites. Op deze manier worden de organisatie en haar gebruikers beschermd tegen geïnfecteerde websites. Daarnaast zijn er tal van rapportagemogelijkheden voor handen, zodat u altijd een gedetailleerd inzicht heeft in de laatste status omtrent de beveiliging van het netwerk.

Werkwijze Cloud Security

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk cloud security oplossingen volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over ditp cloud Security? Vraag direct ons informatiepakket over cloud security aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Gold Partner

ditp Beheer & Exploitatie is als Gold Partner van Trend Micro™ gefocust op het leveren én implementeren van het geïntegreerde beveiligingsplatform voor fysieke, virtuele- en cloudservers. Met de juiste beveiligingsstrategie kunt u optimaal profiteren van de verbazingwekkende mogelijkheden die cloud computing en virtualisatie bieden.