Applicatie beveiliging

Applicatie beveiliging

Kies voor een adequate beveiliging van bedrijf kritische applicaties

Waarom applicatie beveiliging?

Niet alleen het aantal DDoS-aanvallen is de afgelopen jaren sterk toegenomen, maar ook het aantal aanvallen op kwetsbaarheden in applicaties. Alleen al 2015 kent een stijging van het aantal aanvallen van 180% ten opzichte van 2014. Een adequate beveiliging van bedrijf kritische webapplicaties is daarom onmisbaar. Ditp is gespecialiseerd in het oplossen van security vraagstukken en zet hiervoor de Barracuda Security oplossingen in, die speciaal zijn ontworpen om organisaties te beschermen. Tevens bieden wij hiermee een pakket aan schaalbare en gemakkelijk te integreren beveiligingsopties waarmee de continuïteit van uw processen gewaarborgd blijft.

Applicatie beveiliging firewall

Kwetsbaarheden in applicaties kunnen zelfs als ze klein en subtiel zijn al grote gevolgen hebben, zoals een serieus datalek of een ernstige inbreuk. De Barracuda Web Application Firewall biedt een een beschermend schild voor webapplicaties en is de ideale oplossing voor organisaties die datalekken willen voorkomen. Uw applicaties zijn perfect beschermd tegen dataverlies, DDoS aanvallen en bekende óf onbekende zero day aanvalsmodaliteiten.

Applicatie-beveiliging-schild
Applicatie beveiliging - geautoriseerde toegang

Geautoriseerde toegang tot applicaties

De sterke authenticatie en access-control mogelijkheden van onze applicatie beveiliging beperken de toegang tot bedrijfsgevoelige data en bedrijfskritische webapplicaties voor uitsluitend de geautoriseerde gebruikers die, voordat toegang wordt verleend, worden geïdentificeerd.

Naast het monitoren van de activiteiten van gebruikers in beschermde applicaties biedt de ditp applicatiebeveiliging management vanuit één geconsolideerd apparaat, waar vandaan meerder applicaties kunnen worden beheerd.

Werkwijze bij applicatie beveiliging

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert maatwerk applicatie beveiliging volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Gespecialiseerd in security
  • Beschermend schild
  • Voorkomt datalekken
  • Databeveiliging
  • Onmisbaar
  • Betaalbaar en compleet

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over de ditp applicatie beveiliging oplossing? Vraag direct ons informatiepakket over applicatie beveiliging aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner