Security

IT Security

Weet u welke toekomstige trends binnen IT Security het verschil maken en hoe u inzicht krijgt in de kwetsbaarheid van uw organisatie? Bent u beschermd tegen de huidige, maar ook eventuele toekomstige bedreigingen? ditp helpt u antwoord te geven op deze vragen en zorgt ervoor dat uw IT-omgeving altijd goed beveiligd is.

Waarom IT Security van ditp?

Organisaties en werknemers worden steeds vaker het slachtoffer van gerichte ransomware wanneer geavanceerde malware de traditionele beveiliging omzeilt, gegevens versleutelt en om betaling vraagt ​​om de gegevens vrij te geven. ditp zorgt voor een optimale IT Security dankzij User Protection, Hybrid Cloud Security en Network Defense.

User Protection

User Protection zorgt voor end-to-end security van de gebruiker, van data in de cloud naar het core netwerk. Hiermee beveiligt u gebruikersactiviteiten op desktops, laptops, of mobiele apparaten. Daarnaast zorgt User Protection voor een optimale bescherming tegen SaaS applicaties zoals Office 365.

Hybrid Cloud Security

Met Hybrid Cloud Security heeft uw organisatie accurate anti-malware, webbrowser en email beveiliging, dataloss preventie, en virtual patching op server niveau. De vulnerability scanning blokkeert exploits en zorgt voor security op zowel de private cloud als de public cloud. Hiermee beschermt u uw organisatie tegen de gevolgen van virussen, spam, phishing, en malware.

Network Defense

Network Defense maakt gebruik van Deep Discovery en custom sandboxing om de nieuwste ransomware-aanvallen te detecteren, waaronder bijvoorbeeld WannaCry. Tevens is uw organisatie met Network Defense van ditp beschermd tegen kwetsbaarheden binnen IoT (Internet of Things) netwerken of apparaten.

Onze Security Oplossingen

ditp levert uiteenlopende Security oplossingen en geeft u inzicht in de kwetsbaarheden van uw organisatie. ditp zorgt ervoor dat uw IT infrastructuur stabiel blijft, ook in de toekomst.

DATACENTER BEVEILIGING

Ontdek ons uitgebreide server security platform dat speciaal is ontworpen om uw virtuele servers te beschermen.

Lees meer

APPLICATIE BEVEILIGING

Een adequate beveiliging van bedrijf kritische webapplicaties is onmisbaar in ieder type organisatie.

Lees meer

MONITORING (SIEM)

Inzichten die kunnen helpen om uw bedrijf productiever, winstgevender, concurrerender en veiliger te maken.

Lees meer

Is uw IT-omgeving klaar voor de toekomst?

ditp helpt uw IT omgeving klaar te stomen voor de toekomst. Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten.