Integrated Stack

Integrated Stack

Ga verschillende uitdagingen aan met een gestroomlijnde architectuur

Direct contact

Waarom Integrated Stack?

De vraag naar IT wordt steeds groter en complexer. Klanten eisen steeds meer en verwachten dat diensten onmiddellijk geleverd kunnen worden. Om in deze veranderende behoefte te voorzien, moeten organisaties vergaande integratie- en automatiseringsslagen maken. Cisco en NetApp hebben gezamenlijk een oplossing voor bovenstaande problematiek ontwikkeld: De FlexPod oplossing; Een geïntegreerde en geautomatiseerde infrastructuur die IT de mogelijkheid biedt om services in “minuten” aan te bieden in plaats van het doorlopen van tijdrovende processen, zodat aan de groeiende klantbehoefte kan worden voldaan.

Integrated Stack – Flexpod oplossing

De FlexPod oplossing combineert NetApp storagesystemen, Cisco Unified Computing System Servers en Cisco Nexus Fabric Switches in één enkele, flexibele architectuur. De FlexPod oplossing zorgt ervoor dat IT-afdelingen de verschillende uitdagingen kunnen aangaan door middel van een gestroomlijnde architectuur, opgebouwd uit de best practices op het gebied van storage-, netwerk- en server / virtualisatie componenten.

Integrated-Stack
Integrated-Stack-infrastructuur

UCS Director

Toonaangevend binnen de FlexPod oplossing is de vergaande mogelijkheden omtrent het beheren en automatiseren van de IT-infrastructuur. De overkoepelende UCS Director software biedt een integratie tussen de Cisco UCS oplossing en NetApp storage en Cisco switching infrastructuur. Hierdoor is zowel storage-, compute- als netwerkomgeving te beheren vanuit één managementtool.

Naast de beheerfunctionaliteiten biedt de UCS Director mogelijkheden om IT-processen vergaand te automatisering. Cisco UCS Director is een oplossing die ervoor zorgt dat complexe procedures en diensten in herhalende, betrouwbare geautomatiseerde stappen worden uitgevoerd.

Werkwijze Integrated Stack

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Integrated Stack volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Creëer workflows
  • Self-service portal
  • Geen handmatige handelingen
  • Snel aanbod van diensten
  • Minder risico op fouten
  • Automatiseer IT processen

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Integrated Stack oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze specialisten op het gebied van Flexpod.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

NetApp Gold Partner

ditp werkt op strategisch niveau samen met NetApp. NetApp staat bekend om haar Unified Storage Architecture, waarmee ditp een belangrijk instrument in handen heeft om haar klanten en prospects een grote stap te laten nemen in kostenreductie, efficiëntie en innovatie.

NetApp