Azure Stack

Azure Stack

Een naadloze koppeling tussen de on-premises infrastructuur en de resources in Microsoft Azure

Waarom Azure Stack?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de Public Cloud, waaronder het Microsoft Azure platform. Veel organisaties vinden het daarbij noodzakelijk dat bepaalde resources op locatie behouden blijven. Een naadloze koppeling tussen de on-premises infrastructuur en de resources in Microsoft Azure is in dat geval onmisbaar. Met Azure Stack combineert u de kracht van cloudservices met het behoud van controle over uw eigen datacenter. Azure Stack voorziet daarnaast in de behoefte aan schaalbaarheid wanneer er drukkere periodes aanbreken of wanneer u bijvoorbeeld de kracht van cloud nodig heeft voor test- en ontwikkelfasen.

Wat is Azure Stack?

Microsoft Azure Stack is een hybride cloudplaformproduct waarbij u gebruik kunt maken van diverse Azure-services binnen uw eigen datacenter. Microsoft Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving. U beslist zelf waar u uw gegevens en applicaties wilt bewaren: in uw eigen datacenter of binnen het Azure platform. Resources zijn daarbij eenvoudig te verplaatsen. Met Azure Stack brengt Microsoft bewezen innovatie naar uw datacenter.

Azure-Stack-opties

Azure Stack Architectuur

Met Azure Stack profiteert u van de flexibiliteit van de public cloud in combinatie met de controle die uw eigen datacenter met zich meebrengt. Azure en Azure Stack hebben een gestandaardiseerde architectuur met eenduidige portals, modelapplicaties en DevOps tools. Ontwikkelaars worden niet langer belemmerd door technologische beperkingen en uw organisatie houdt de volledige controle.

ditp kan haar klanten met Azure Stack laten profiteren van de unieke snelheid en innovatie van het cloud model zonder locatiebeperkingen, ondersteund door onze ervaren professionals. Vraag gerust een gratis demonstratie of adviesgesprek aan om te ontdekken van Azure Stack voor uw organisatie kan betekenen.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Azure Stack volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Public Cloud
  • Behoud resources op locatie
  • Eenvoudige integratie
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Betaalbaar en flexibel
  • Zelf de controle

Demo aanvragen

Wilt u de ditp Azure Stack oplossing eens zelf ervaren? Speciaal voor u kunnen we een vrijblijvende demo organiseren en direct zien waar u meer business value kunt creëren met uw IT-infrastructuur. Vraag onderstaand een demo aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Microsoft Partner

Met het Microsoft server platform kunt u een omgeving inrichten die precies doet wat u wilt. Het biedt een breed en schaalbaar serverplatform, van fileserver tot app-platform. ditp adviseert u bij het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van de Microsoft omgeving. Het is onze kracht, dat we naast het advies, ook de uitvoering en het beheer op ons kunnen nemen.

Microsoft