Azure

Azure

Eenvoudig zakelijke, mobiele, web- en IoT apps bouwen en beheren

Direct contact

Waarom Azure?

Microsoft Azure staat garant voor een grote hoeveelheid mogelijkheden met betrekking tot cloud diensten. Denk bijvoorbeeld aan opslag, mobiel, netwerk opties, web en analyse technieken, verzameld als geïntegreerde cloudservices. Azure ondersteunt een groot aantal systemen, talen en programma’s die reeds door miljoenen ontwikkelaars wereldwijd gebruikt en vertrouwd worden. Daarnaast biedt Azure de mogelijkheid om uw middelen altijd en overal beschikbaar te hebben dankzij de gemakkelijke integratie met uw bestaande IT omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride opties voor opslag en databases en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties.

Azure sjablonen en services

Azure biedt een scale aan geïntegreerde hulpprogramma’s en sjablonen, waarmee het met bestaande basiskennis al veel eenvoudiger en sneller mogelijk is om zakelijke apps te bouwen en te beheren. Hierdoor kunt u flexibeler werken, meer bereiken en kosten besparen. Ook mobiele apps, web apps en IoT apps (Internet of Things) behoren tot de mogelijkheden. Microsoft is marktleider op het gebied van Infrastructuur as a Service (IaaS).

Azure-mogelijkheden
Azure - azure stack

Azure – het gemak

Met Azure ervaart u een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid dankzij de eenvoudige integratie mogelijkheid tussen de cloud en uw eigen datacenter en de schaalbaarheid. Doordat u voor Azure betaalt per gebruik kunt u snel schalen op basis van de vraag en de behoefte. Bovendien is Microsoft de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe ISO 27018-standaard voor cloud privacy.

Kijk ook eens bij Azure Stack voor een implementatie volgens dat model naar uw eigen datacenter! Wilt u liever een maatwerk oplossing voor uw organisatie bespreken met de mogelijkheden van Azure? Neem dan contact op met de Azure professionals van ditp voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Werkwijze Azure

Ditp Beheer & Exploitatie volgt een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Betalen per gebruik
  • Makkelijk schaalbaar
  • Meer IT-opties
  • Minder complexiteit
  • Een van de beste cloudcomputingservices
  • Facturering per minuut

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Azure oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze Azure specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Microsoft Partner

Met het Microsoft server platform kunt u een omgeving inrichten die precies doet wat u wilt. Het biedt een breed en schaalbaar serverplatform, van fileserver tot app-platform. ditp adviseert u bij het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van de Microsoft omgeving. Het is onze kracht, dat we naast het advies, ook de uitvoering en het beheer op ons kunnen nemen.

Microsoft