Wifi as a Service

Wifi as a Service

Dé totaaloplossing voor draadloos internet met de beste Wi-Fi apparatuur

Direct contact

Waarom Wi-Fi as a Service?

Om optimaal gebruik te maken van de Cloud diensten van ditp is een goede en betrouwbare internetverbinding noodzakelijk. Geheel in lijn met de flexibiliteit van het ditp datacenter platform levert ditp de dienst “Wi-Fi as a Service”: een totaaloplossing op het gebied van draadloos internet waarbij klanten de beste Wi-Fi apparatuur tot hun beschikking hebben, inclusief professionele expertise en op basis van een flexibel abonnementsmodel. Met Wi-Fi as a Service kiest u voor een dienst die perfect is afgestemd op uw wensen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van onze Wi-Fi professionals wanneer dat nodig is.

Wi-Fi as a Service ontzorgt

Bij afname van de dienst “Wi-Fi as a Service” worden alle werkzaamheden omtrent het aanschaffen, implementeren en beheren van een draadloze internetomgeving door ditp uit handen genomen. Wij brengen de gewenste bereikbaarheid binnen de locatie in kaart en regelen de installatie en configuratie van alle benodigde apparatuur. Bovendien beheren en monitoren wij alle componenten zodat u zorgeloos kunt werken.

Wifi-as-a-Service-mogelijkheden
Wifi-as-a-service-verbinding

Hoogwaardige apparatuur

Ditp verzorgt de uitlevering en plaatsing van de hoogwaardige Cisco Meraki apparatuur, waarbij de Wi-Fi oplossing wordt geconfigureerd conform de eisen en wensen vanuit uw organisatie, mede aangevuld met advies vanuit ditp. Gedurende het contract zal ditp alle componenten actief monitoren op beschikbaarheid en daar waar nodig vanuit support incidenten en problemen oppakken en oplossen.

Bent u nieuwsgierig hoe Wi-Fi as a Service binnen uw eigen organisatie het verschil kan maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze Wi-Fi experts of een maatwerk voorstel dat is afgestemd op uw eigen situatie.

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Hogere productiviteit
  • Databeveiliging
  • Inzicht, altijd en overal
  • Vast maandbedrag

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Wi-Fi as a Service oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze Wifi specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Cisco & Meraki Certified Partner

ditp is reseller van Cisco en Cisco Meraki Wi-Fi producten. Als Premier partner en Autorized reseller in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Cisco en Cisco Meraki producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Cisco staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!