Hosted werkplek

Hosted werkplek

Altijd en overal een digitale werkplek voor uw medewerkers

Direct contact

Waarom Hosted Werkplek?

Met de dienst Hosted Werkplek wordt uw kantoor beschikbaar in de cloud zodat medewerkers altijd en overal bij de werkplek kunnen komen. Daarnaast ervaart u een flexibele en veel snellere manier van werken waarbij ook de eenvoudige schaalbaarheid een voordeel oplevert. Organisaties worden op die manier in staat gesteld om direct te anticiperen op eventuele veranderingen zoals nieuwe users, software en projecten. Voor een vast bedrag per maand kunt u al een complete Hosted Werkplek afnemen, ondergebracht binnen het ditp datacenter. Met deze oplossing is de digitale werkplek altijd beschikbaar, of dit nu vanuit kantoor, huis of onderweg is. Het enige dat nodig is, is een computer met internetverbinding.

Hosted Werkplek op mobiele apparaten

De hosted werkplek is tevens bereikbaar op mobiele apparaten, zodat medewerkers “Op elk apparaat, overal, altijd” kunnen werken. Daarnaast biedt de hosted werkplek alle benodigde faciliteiten, zoals Microsoft Windows, Microsoft Office, Microsoft Outlook, Adobe Acrobat en meer! De flexibiliteit van een virtuele werkplek leidt tot kostenbesparingen op IT-beheerkosten en een hogere productiviteit van uw medewerkers.

Hosted-Werkplek-mobiel
Hosted-werkplek-investering

Investeren in Hosted Werkplekken

De maandelijkse investering met betrekking tot hosted werkplekken of andere hosted diensten worden bepaald op basis van uw situatie en behoefte. In samenspraak met u stelt ditp een SLA op waarin de afspraken ten aanzien van de overkoepelende dienstverlening worden vastgelegd. Daarnaast leveren onze IT-specialisten vanuit de ditp servicedesk uitstekende ondersteuning bij iedere uitdaging.

Ook de eenmalige investering wordt na inventarisatie vastgesteld. Onze hosted werkplek specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een maatwerk voorstel.

Werkwijze Hosted Werkplek

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert hosted werkplekken volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Vast bedrag per maand
  • Lagere beheerkosten
  • Altijd digitale werkplek
  • Overal en altijd
  • Ook mobiel
  • Alle benodigde faciliteiten

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp hosted werkplek oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner