Hosted telefonie

Hosted telefonie

Flexibele telefonie en mobiele data voor eenvoudig beheer

Direct contact

Waarom Hosted Telefonie?

Optimale bereikbaarheid is essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie en mobiele data-oplossing groot. Een oplossing die het mogelijk maakt om slagvaardig in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Bijvoorbeeld door snel het aantal gebruikers toe te voegen of te verwijderen en eenvoudig extra functionaliteiten toe te voegen. BE Hosted Telefonie biedt die flexibiliteit en de zekerheid dat u alleen betaalt voor wat u nodig hebt. Maar bovenal biedt BE Hosted Telefonie overzicht en eenvoud, zodat u meer tijd heeft voor uw kernactiviteiten.

Integratie van vast én mobiel

BE Hosted Telefonie is de oplossing op het gebied van totaalcommunicatie waar vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd. Met deze oplossing kunnen we klanten een oplossing bieden die vooraan staat voor wat betreft de huidige ontwikkelingen. Doordat de oplossing geleverd wordt uit de cloud en deze continue onderhevig is aan updates zal de oplossing ook mee ontwikkelen met de mogelijkheden op het gebied van telefonie.

Hosted-Telefonie-mogelijkheden
Hosted-Telefonie-centraal-management

Centraal management

Daarnaast draagt ditp zorg voor het centrale management van de telefonie oplossing. De omgeving wordt beheerd door specialisten die proactief actie ondernemen om een perfecte performance te realiseren. Ditp stelt een skilled servicedesk beschikbaar die bereikbaar is voor alle supportvragen en serviceverzoeken. Hierdoor heeft u altijd een vertrouwd en professioneel aanspreekpunt tot uw beschikking!

Binnen BE Hosted Telefonie kennen we 5 profielen welke naar eigen inzicht gecombineerd kunnen worden binnen uw organisatie. Alle gebruikersprofielen (uitgezonderd de Onderweg bundel) zijn voorzien van onbeperkt bellen binnen NL naar vaste en mobiele nummers.

Hosted Telefonie bundels

De BE Hosted Telefonie oplossing is in verschillende bundels af te nemen:

Onderweg gebruiker

Onderweg onbeperkt

Kantoor Onbeperkt

Vergaderen Onbeperkt

Overal Onbeperkt

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Gebruiksvriendelijke oplossing
  • Eenvoudige integratie
  • Betalen per gebruiker
  • Vast maandbedrag

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp hosted telefonie oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze VOIP specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner