Hosted server

Hosted server

Zonder investering in server hardware aanzienlijk besparen op beheerkosten

Direct contact

Waarom Hosted Server?

Het datacenter van ditp is een ideaal platform voor het hosten van servers. Door deze servers in de Cloud van ditp onder te brengen wordt een organisatie totaal ontzorgd op dit gebied. Er hoeft niet geïnvesteerd te worden in server hardware en organisaties besparen aanzienlijk op onderhouds- en beheerkosten.

Hosted Server – monitoring en beheer

De servers worden daarbij gemonitord en beheerd door de ditp specialisten. Alle kosten worden verwerkt in een overzichtelijk abonnementsmodel zonder verrassingen.

Hosted-Server-mogelijkheden
Hosted-Server-investering

Investeren in Hosted Server

De Hosted Server dienst wordt gebaseerd op de benodigdheden van uw organisatie. In samenspraak stelt ditp een SLA op, waarin de afspraken ten aanzien van de overkoepelende dienstverlening worden vastgelegd.

Ook de éénmalige investering met betrekking tot het implementeren van de nieuwe oplossing, wordt na inventarisatie vastgesteld.

Werkwijze Hosted Server

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert Hosted Server volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Ideaal platform
  • Lagere beheerkosten
  • Overzichtelijk abonnementsmodel
  • Totale ontzorging
  • Geen investering in hardware
  • Inclusief monitoring en beheer

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Hosted Server oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze server specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Cisco & Meraki Certified Partner

ditp is reseller van Cisco en Cisco Meraki Wi-Fi producten. Als Premier partner en Autorized reseller in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Cisco en Cisco Meraki producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Cisco staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!