Hosted Exchange

Hosted Exchange

Overal toegang tot de agenda en e-mail

Direct contact

Waarom Hosted Exchange?

Met de dienst “BE Hosted Exchange” van ditp hebben de medewerkers binnen een organisatie overal toegang tot de agenda en e-mail. Op deze manier hoeven organisaties niet te investeren in het opzetten en beheren en van een eigen server. De klant betaalt op pay-per-use basis, waarbij afgerekend wordt voor het aantal mailboxen dat binnen de desbetreffende organisatie wordt gebruikt. De Hosted Exchange-oplossing van ditp is flexibel uit te breiden of af te bouwen, afhankelijk van de veranderende behoefte. Daarnaast heeft ditp een servicedesk ingericht die bij problemen ingeschakeld kan worden zodat eventuele incidenten snel en effectief worden opgepakt en afgehandeld.

Hosted Exchange – Betrouwbaar platform

Met Hosted Exchange worden de mailboxen waar uw organisatie mee werkt centraal opgeslagen op een betrouwbare server in een veilige omgeving. Medewerkers hebben altijd en overal de beschikking over e-mail functionaliteit op de server zodat ze ook bij het werken op externe locaties via meerdere apparaten bereikbaar blijven. Via uw browser of een specifieke e-mailapplicatie op een pc, laptop of smartphone wordt toegang verleend tot uw account.

Hosted-Exchange-mogelijkheden
Hosted-Exchange-verbinding

Hosted Exchange – optimale verbinding

Het Hosted Exchange-platform is redundant opgebouwd, zodat u een optimale verbinding heeft met de Exchange servers. De omgeving is streng beveiligd middels een versleutelde verbinding en speciale beveiliging tegen oneigenlijk toegang tot onze mail applicatie. Hier zijn speciaal uitgeruste firewalls voor ingericht die detecteren en beveiligen.

Voor iedere klant wordt daarbij een eigen, logische gescheiden omgeving ingericht. Daarnaast wordt van al onze diensten dagelijks een back-up gemaakt. Mocht één van u medewerkers per ongeluk een belangrijke e-mail verwijderen, dan zijn wij met onze back-up oplossing instaat de gegevens terug te halen.

Toegang

Eén van de grootste voordelen van Hosted Exchange is dat uw account altijd en overal toegankelijk is. Hosted Exchange biedt toegang tot uw mail via een standaard webbrowser, zonder de noodzaak van additionele software, via tablets of andere mobiele apparaten via de zogenaamde ‘push e-mail’ functionaliteit van Outlook of via een vaste desktop of laptop met Windows of Apple Mac..

Online Agenda

Hosted Exchange beschikt naast de bovengenoemde mail functionaliteit over een online agenda. Met de functie “Agenda delen” in Hosted Exchange is het voor collega’s mogelijk om elkaars agenda in te zien, vergaderingen te plannen en contactgegevens te synchroniseren. U kunt dus altijd samenwerken met uw collega’s, ongeacht waar u zich bevindt.

Mail Archivering

De Hosted Exchange dienst van ditp bevat optioneel een service voor mail archivering. Met deze dienst wordt de e-mail voor een lange periode gearchiveerd en toegankelijk gemaakt. De dienst comprimeert, bewaart en indexeert alle binnenkomende en uitgaande e-mails en hun bijlagen. Hierdoor is het eenvoudig om berichten op te zoeken en te gebruiken.

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Toegang vanaf alle apparaten
  • Hogere productiviteit
  • Veilige verbinding
  • Flexibel uit te breiden
  • Pay per use model

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Hosted Exchange oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze Hosted Exchange specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Microsoft Partner

Ditp is Silver Microsoft Cloud Platform Partner, Silver Microsoft Cloud Productivity Partner én CSP Tier 1 Partner. Hiermee wordt ditp, dankzij aangetoonde specialistische kennis op het gebied van Microsoft Cloud platformen, als een betrouwbare Microsoft Partner gezien. Een teamprestatie van hooggekwalificeerde ditp-minded professionals waar we zeer trots op zijn.

Microsoft