High Secure Webhosting

High secure webhosting

Betaalbare website hosting op de shared webserver van ditp

Direct contact

Waarom High Secure Webhosting?

Met High Secure Webhosting van ditp wordt uw website gehost op een shared webserver. Dit betekent dat de volledige capaciteit van de webserver wordt gedeeld over meerdere websites. Dit maakt dat een shared hosting account stukken goedkoper is dan wanneer u zelf uw website host of zelf een server moet inrichten. Bovendien is expertise op dit gebied of specialistische kennis omtrent de werking van webservers een vereiste. Neem geen onnodige risico’s en laat u ontzorgen door onze webhosting professionals die het proces van inrichting tot beheer en monitoring van uw website of webshop uit handen nemen.

Webhosting in beveiligd datacenter

Uw website wordt ondergebracht in ons beveiligde datacenter. Binnen dit datacenter heeft ditp een “high secure omgeving” ingericht waarbinnen uw website wordt gehost. De omgeving wordt vanuit ons Shared Services Center proactief gemonitord en beheerd, waardoor het risico op verstoringen wordt geminimaliseerd. Mochten er onverhoopt toch verstoringen plaatsvinden dan staat onze supportteam klaar om u te helpen.

high-secure-webhosting-mogelijkheden
high-secure-webhosting-kosten

Kosten High Secure Webhosting

Ditp zal in samenspraak een SLA opstellen voor de High Secure Webhosting, waarin de afspraken ten aanzien van de overkoepelende dienstverlening worden vastgelegd. De kosten voor High Secure Webhosting worden gebaseerd op basis van een inventarisatie van uw website of webshop, zodat u alleen betaalt voor wat uw site nodig heeft.

Heeft u speciale wensen over onze high secure webhosting mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Onze webhosting specialisten vertellen u graag meer over de opties in een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is High Secure Webhosting?

Met de dienst “BE High Secure Webhosting” biedt ditp een voordelige oplossing voor het hosten van een website.

Monitoring

Wij monitoren de shared webserver continu wanneer u high secure webhosting van ons afneemt. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op storingen, meldingen en andere indicatoren.

Beheer

Wij beheren de shared webserver waar uw website op draait en plegen periodieke onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden elke 1e dinsdag van de maand plaats in de avonduren.

  • Totaaloplossing
  • Lagere hostingkosten
  • Proactieve monitoring
  • Betaalbaar en flexibel
  • Totale ontzorging
  • Vast maandbedrag

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over ditp high secure webhosting? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze webhosting specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner