Firewall as a Service

Firewall as a Service

Next-generation beveiliging voor uw volledige netwerkomgeving

Direct contact

Waarom Firewall as a Service?

Met de dienst “BE Firewall as a Service” (FaaS) biedt ditp een hoogwaardige totaaloplossing op het gebied van connectiviteit op basis van een flexibel abonnementsmodel. Ditp voorziet in de benodigde hardware, waarbij uw omgeving nauwkeurig beheerd en gemonitord wordt door gecertificeerde specialisten. Firewall as a Service kan als dienst perfect worden afgestemd op uw specifieke wensen en behoefte. De omgeving kan altijd flexibel opgeschaald worden naar gelang de benodigdheden groter worden binnen uw organisatie. En dat allemaal zonder start- / aanschafkosten. U betaalt een maandelijks bedrag voor het gebruik van de totale firewalloplossing, wij regelen de rest.

Flexibel en schaalbare Firewall

Niet alleen bestaat deze dienstverlening uit het leveren en aansluiten van de apparatuur, ook het beheren en de actieve monitoring van de totaaloplossing wordt door ons uit handen genomen. Dit pakket aan dienstverlenende factoren maakt dat de klanten van onze Firewall as a Service oplossing totale ontzorging ervaren. Naast de beste apparatuur van Barracuda levert ditp uitstekende ondersteuning vanuit de skilled servicedesk in Haarlem.

Firewall-as-a-Service-mogelijkheden
Firewall productfolder front-s

Firewall as a Service (FaaS)

ditp Beheer is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in nederland en “Security Specialist of the Year 2015” van Europa, het Midden-Oosten en Afrika, onderscheidt ditp zich met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Hierdoor levert ditp de hoogste kwaliteit dienstverlening omtrent implementatie en beheer.

Ditp implementeert een redundant uitgevoerde Barracuda NG Firewall die voldoet aan de behoefte binnen uw organisatie. Door deze firewalls dubbel uit te voeren kan een optimale beschikbaarheid van de IT-omgeving worden gegarandeerd.

Firewall as a Service ontzorgt!

Onderdeel van Firewall as a Service als totaaloplossing, is het beheren en monitoren van de apparatuur door de specialisten van ditp.

Monitoring

Met de dienst BE Monitoring monitort en bewaakt ditp continue en actief de beschikbaarheid en capaciteit van de systemen. Beschikbaarheid en capaciteit worden daarbij geregistreerd, zodat aan de hand van gedetailleerde rapportages de geschiedenis van uitval, incidenten en alarmmeldingen geanalyseerd kan worden.

Beheer

De monitoring informatie dient als hulpmiddel voor het voorkomen en oplossen van incidenten en het onderzoeken van problemen. Hierbij wordt de performance van de systemen in de gaten gehouden en ontvangen belanghebbenden een notificatie wanneer drempelwaarden worden overschreden.

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Inclusief monitoring
  • Databeveiliging
  • Inzicht, altijd en overal
  • Next Generation technologie

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Firewall as a Service oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze firewall specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner