Software Defined Storage

NetApp SolidFire

Software Defined Storage

Informatiepakket Aanvragen

Next Generation Datacenter

NetApp® SolidFire® oplossingen, leveren datacenter infrastructuur die opereert met de flexibiliteit en de snelheid van de cloud. Klanten kunnen kosten en complexiteit reduceren door missie kritische applicaties over te zetten op één opslag systeem. Innovaties in de software maken substantiële schaalvergrotingen zonder onderbrekingen mogelijk en zorgen voor gegarandeerde prestaties op iedere applicatie.

Elastisch, Schaalbaar, Programmeerbaar, Voorspelbaar

Een volledig programmeerbaar, full-flash storage platform dat elastisch is en gegarandeerde applicatie performance levert op web schaal.

Eén systeem, compleet in mogelijkheden

De NetApp® SolidFire® oplossing is een volledig software defined storage systeem, dat opgebouwd is uit 4 of meer nodes. Door het “Mix and matchen van additionele nodes” bent u vervolgens in staat om de juiste sizing van performance en schaalbaarheid van uw SolidFire systeem te verkrijgen.

  • Gegarandeerde performance
  • Factor 12 minder beheer
  • Automated management
  • Scale Out: lineair schaalbaar
  • Helix Data protectie
  • Globale efficiency

Informatiepakket Aanvragen

Wilt u meer informatie over de Next Generation Datacenter oplossingen van ditp? Vraag direct ons informatiepakket over de Next Generation Datacenter oplossingen aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

NetApp Certified Partner

ditp is certified partner van NetApp en richt zich specifiek op de “zero touch” storage oplossing SolidFire. De kennis en expertise van ditp in DevOps omgevingen biedt klanten een volledig te automatiseren storageoplossing met gegarandeerde performance (IOPS) en toegevoegde waarde vanuit onze software development divisie. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en NetApp staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

NetApp Gold partner