Mail archivering

Mail Archivering

Voorkom gegevensverlies en draag zorg voor de continuïteit van uw onderneming met de Mail Archiveringsoplossingen van ditp

Direct contact

Waarom Mail Archivering?

Belangrijke bedrijfsdata is vaak aanwezig in e-mails en documenten en is verspreid over vele mailboxen, network file servers en end-user devices. Mail Archivering van ditp geeft u volledige controle over uw documenten en andere ongestructureerde data. Mail Archivering archiveert uw e-mails en bestanden, waardoor u gemakkelijk kunt voldoen aan de opgelegde regelgeving en u de juiste informatie te allen tijde terug kunt vinden, waar zich dit ook bevindt!

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert BE Back-up volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. 30-day trial

Tijdelijke implementatie voor 30 dagen inclusief tests & analyse


2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

5. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Hogere productiviteit
  • Databeveiliging
  • Inzicht, altijd en overal
  • Vast maandbedrag

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Mail Archivering oplossing van ditp? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Diamond Partner

ditp is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner