Back-up

Back-up

Voorkom gegevensverlies en draag zorg voor de continuïteit van uw onderneming met de Back-up oplossing van ditp

Waarom BE Back-up?

Dataverlies of data corruptie is in iedere organisatie een gevaarlijk fenomeen. Zowel technische fouten als menselijke fouten kunnen leiden tot ernstige incidenten. Om verlies van bedrijfskritische data te beperken en de continuïteit te kunnen waarborgen bij eventuele fouten is het noodzakelijk dat er back-ups worden gemaakt. ditp biedt met BE Back-up dé krachtige fysieke of virtuele Barracuda oplossing met eenvoudig licentiemodel, offsite back-ups voor snelle recovery en cloud replicatie met centraal beheer. Ontdek zelf de mogelijkheden van ditp BE Back-up en kies voor de optie die past bij uw organisatie!

Back-up huurkoop

Bij huurkoop hoeft u geen investering vooraf te doen om met deze krachtige oplossing te kunnen starten. Wij faciliteren en financieren voor u de Barracuda apparatuur waarbij alle kosten in een maandbedrag zijn verwerkt. Uiteraard profiteert u wel van onze professionele IT-architecten die alles voor u implementeren. Na de looptijd van uw huurkoop overeenkomst kunt u de apparatuur voor slechts 5% van de aanschafwaarde overnemen van ditp.

Backup datamanagement back-up ditp
Backup productfolder front

Back-up as a Service (BaaS)

Met Back-up As A Service (BaaS) ervaart u de beste back-up omgeving die flexibel opgeschaald kan worden naar gelang de datahoeveelheid groter wordt binnen uw organisatie. Een krachtige unit wordt lokaal bij u op locatie geïmplementeerd voor een snelle back-up en restore, met replicatie naar de cloud omgeving van ditp.

U heeft geen omkijken meer naar het beheer en onderhoud van uw back-up servers, dit wordt u door BE Back-up volledig uit handen genomen! Wilt u een gratis demonstratie of adviesgesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze back-up professionals, wij denken graag met u mee.

Werkwijze

Ditp implementeert BE Back-up volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. 30-day trial

Tijdelijke implementatie voor 30 dagen inclusief tests & analyse


2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

5. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Hogere productiviteit
  • Databeveiliging
  • Inzicht, altijd en overal
  • Vast maandbedrag

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Back-up oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze specialisten.


Productfolder

Download

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Diamond Partner

ditp is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner