Cloud connectiviteit

Cloud connectiviteit

Azure ExpressRoute: de dedicated verbinding tussen de datacenters van Azure en uw IT-infrastructuur op locatie

Direct contact

Waarom Cloud connectiviteit via ExpressRoute?

Wanneer u in de Cloud werkt is een betrouwbare verbinding met de cloudresources onmisbaar. Met Azure ExpressRoute levert ditp cloud connectiviteit en heeft u een dedicated verbinding tussen de datacenters van Azure en uw IT-infrastructuur op locatie. De ExpressRoute verbindingen lopen niet via het openbare internet, waardoor deze verbindingen een grotere betrouwbaarheid en hogere snelheden kennen dan een standaard internetverbinding. Cloud connectiviteit is dan ook zeer geschikt wanneer u te maken krijgt met periodieke migratie van data, replicatie voor organisatie continuïteit, herstel en disaster recovery of andere scenario’s waarbij u behoefte heeft aan hogere beschikbaarheid.

Cloud connectiviteit – reseller

Als één van de grootse wederverkopers én MSP partners van Barracuda Networks in de Benelux is ditp een sterke partner voor afnemers van Barracuda producten en diensten. Ditp is in 2015 uitgeroepen tot Barracuda Security Specialist of the Year van Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt derhalve als betrouwbare partij gezien voor het implementeren van de Barracuda Security en Connectivity oplossingen, mede omtrent Microsoft Azure.

Cloud Connectiviteit opties
ExpressRoute-S

Cloud connectiviteit – Preferred Partner

Ditp levert als Preferred Partner van Barracuda een extra securitylaag rond de ExpressRoute oplossing met de Barracuda NG Firewall. Hierbij wordt tevens het netwerkverkeer van en naar Azure op een adequate manier gemanaged. Het gebruik van ExpressRoute in combinatie met de Barracuda NG Firewall en de specialisten van ditp zorgen voor dé totaaloplossing omtrent connectiviteit met Azure.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek omtrent de cloud connectiviteit mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek hoe u controle en veiligheid kunt combineren met flexibiliteit.

Werkwijze

Ditp Beheer & Exploitatie implementeert cloud connectiviteit volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor uw specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

1. Inventarisatie

Van uw werkplekken, licenties & hard- en software voor maatwerkoplossing


3. Evaluatie

Ruimte voor aanpassingen en het doorvoeren van verbeteringen

2. Proefconcept

Inzichtelijke roadmap door analyse van uw data door IT-specialisten


4. Implementatie

Definitieve implementatie met direct alle voordelen tot uw beschikking

  • Betrouwbare verbinding
  • Dedicated verbinding
  • Hogere snelheid
  • Dé Nederlandse reseller
  • Extra securitylaag
  • Management van netwerkverkeer

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp cloud connectiviteit oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze cloud specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner