Bestanden Overal

Bestanden Overal

Vanaf iedere locatie snel en veilig toegang tot bestanden

Direct contact

Waarom Bestanden Overal?

De huidige manier van werken wordt steeds dynamischer. Medewerkers werken tegenwoordig vanaf iedere plek op uiteenlopende apparaten als laptops, tablets en mobiele telefoons. Traditionele bestandopslag oplossingen werken uitstekend wanneer binnen de muren van kantoor wordt gewerkt, maar zijn niet toereikend voor organisaties waarbij medewerkers veelal onderweg zijn. Daarnaast worden bij traditionele bestandsdeling oplossingen geen back-ups gemaakt, wat inhoudt dat bedrijven een hoog risico lopen op het verlies van belangrijke gegevens. Met de bestandsdeling oplossing “BE Bestanden Overal” hebben uw medewerkers overal toegang tot bestanden op servers in de Kantoor-in-de-Cloud dienst.

Hoe werkt Bestanden Overal?

Gebruikers hebben toegang tot dezelfde bestanden en mappen als op hun fysieke en virtuele werkplek, ongeacht waar zij zich bevinden of welk apparaat zij gebruiken. Omdat gebruikers toegang hebben tot hun vertrouwde mappenstructuur, is het niet nodig om deze structuur opnieuw te creëren. Gebruikers hoeven bestanden niet meer tussen systemen uit te wisselen of naar zichzelf of anderen te e-mailen. Dit helpt de vorming van duplicaatbestanden voorkomen, wat de productiviteit van gebruikers ten goede komt.

Bestanden-Overal-mogelijkheden
Bestanden Overal productfolder front-s

Bestanden Overal met back-up

Onze BE Bestanden Overal dienst maakt gebruik van de beste technologie voor bestandsdeling. In tegenstelling tot andere oplossingen voor mobiele bestandstoegang en collaboratieve bestandsdeling is BE Bestanden Overal ontworpen vanuit een zakelijk oogpunt, met minder administratie, verbeterde beveiliging en inclusief back-up van alle bestanden.

Wanneer er binnen uw organisatie behoefte is aan een veilige oplossing voor bestandsdeling -en toegang voor medewerkers, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over Bestanden Overal. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De kracht van Bestanden Overal

De BE Bestanden Overal oplossing wordt gehost binnen het ditp datacenter, waarbij voor iedere klant een eigen omgeving met twee servers wordt ingericht. Hierdoor heeft u de beste combinatie van performance, beveiliging en compliance op het gebied van Cloud dataopslag. Iedere medewerker, of deze nu vanuit kantoor werkt dan wel onderweg is, heeft toegang tot het bestandsdeling platform binnen de Kantoor-in-de-Cloud omgeving. Hierdoor wordt de samenwerking binnen de organisatie bevorderd ongeacht geografische belemmeringen. Met BE Bestanden Overal zijn bestanden beschikbaar tegen snelheden alsof u op kantoor bent.

Ontzorging door ditp

Ditp zal zorgdragen voor het centrale management. Dit betekent dat onder andere back-up en retentie ingeregeld worden, zodat alle data gewaarborgd is. De fileshare omgeving zal daarbij gemonitord en beheerd worden, zodat proactief actie wordt ondernomen om de perfecte performance te realiseren.

Verhoog productiviteit

Maak gebruikers meteen productief. BE Bestanden Overal geeft gebruikers overal en vanaf elk apparaat toegang tot al hun bestanden en gedeelde netwerkmappen. Waar zij zich ook bevinden, gebruikers hebben toegang tot bestanden en mappen alsof zij op kantoor zijn.

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Hogere productiviteit
  • Databeveiliging
  • Hoogwaardig support
  • Verlaag risico’s

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Bestanden Overal oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner