Werkplek beheer

Werkplek beheer

Actief beheer van de werkplekken via remote management

Direct contact

Waarom werkplekbeheer?

In een zakelijke omgeving is een goed functionerende werkplek onmisbaar. Iedere periode dat de werkplek slecht functioneert brengt risico’s met zich mee. Operationele werkzaamheden worden verstoord en klanten kunnen een negatieve gebruikservaring ondervinden. Het is daarom belangrijk dat werkplekken goed worden onderhouden. Dit vraagt om een ervaren team van werkplek beheerders. Wilt u het beheer van de werkplekken liever uitbesteden, dan biedt de dienst Werkplek beheer van ditp uitkomst; onze IT professionals zorgen voor het volledige logistieke en technische proces bij de uitrol van werkplekken, alsmede de support en ondersteuning wanneer nodig.

Werkplek beheer, wat is dat?

Met de dienst “Werkplekbeheer” van ditp wordt het actieve beheer van de werkplekken u uit handen genomen, waarbij de werkplekken via remote management worden onderhouden. Op deze manier hebben medewerkers een optimaal functionerende werkplek tot hun beschikking die altijd voorzien is van de meest recente updates omtrent veiligheid. Dit resulteert in hogere productiviteit door minder fouten en incidenten alsmede een beter presterende IT-omgeving waarmee kosten worden bespaard.

Werkplekbeheer-mogelijkheden
Werkplekbeheer uitbesteden

Werkplekbeheer uitbesteden

Werkplekbeheer uitbesteden kan voor sommige organisaties de perfecte oplossing bieden, bijvoorbeeld wanneer de benodigde kennis, tijd en/of expertise ontbreken. Voor zowel grote als kleine organisaties kan ditp het werkplekbeheer uit handen nemen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij graag een maatwerk oplossing samen die past bij uw bedrijfsvoering.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van werkplek beheer? Neem dan contact op met onze werkplek specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek en voorstel op basis van uw huidige situatie en infrastructuur.

Werkplek beheer inclusief:

Onderhoud Operating System (OS)


Ondersteuning Windows & software

Up to date MS Office


Up to date licenties

Up to date Antivirus


Hardware support

  • Totaaloplossing
  • Gecertificeerde specialisten
  • Hogere productiviteit
  • Databeveiliging
  • Totale ontzorging
  • Servicedesk

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over ditp werkplekbeheer? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze werkplekbeheer specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner