Monitoring

Monitoring

Proactieve monitoring van kritische IT-componenten

Direct contact

Waarom Monitoring?

Een goede werking van uw business applicaties en de onderliggende infrastructuur is essentieel. Met ditp Monitoring krijgt u inzicht in de beschikbaarheid van alle systemen en beschikt u indien gewenst over periodieke, gedetailleerde rapportages. Hiermee analyseert u de geschiedenis van uitval, incidenten en alarmmeldingen en wordt u in staat gesteld om de ondersteuning van bedrijfsprocessen te verbeteren en SLA’s te bewaken. Daarnaast levert BE Monitoring een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van potentiële nieuwe verstoringen. Via een beveiligde verbinding worden de te monitoren componenten uitgelezen, zodat de beschikbaarheid van uw systemen inzichtelijk wordt.

Monitoring – Krachtige expertise

Monitoring maakt beheersbaarheid van IT-componenten mogelijk voor de belangrijkste processen binnen uw organisatie. Managers, beheerders, ontwikkelaars en support medewerkers wordt real time inzicht geboden in de beschikbaarheid van elk systeem, zodat zij actief kunnen bijdragen aan het verbeteren van de processen binnen uw organisatie. Doordat problemen op tijd worden gedetecteerd, kan up-time worden verhoogd en productiviteit en efficiëntie worden verbeterd.

Monitoring-productfolder-front

Tijdige identificatie met monitoring

Grafieken en rapportages met trendanalyses en planning van capaciteit maken het mogelijk om noodzakelijke uitbreidingen, upgrades of verbetermogelijkheden te identificeren vóórdat er daadwerkelijk fouten optreden. Met deze preventieve werkwijze kan tijdig worden geanticipeerd op uitval van beschikbare componenten.

Wij leveren monitoringdiensten op maat, die geheel aansluiten bij de wensen en eisen vanuit uw organisatie. Onze monitoring professionals richten deze dienst graag op maat voor u in. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of demo.

Verhoog de beschikbaarheid

Van uw systemen en bedrijfsprocessen

Open Source


Security

Applicaties


Microsoft

Netwerk


Storage

  • Totaaloplossing
  • Inzicht in actuele performance
  • Mail & SMS alarm bij storingen
  • Inzicht in de status
  • Overzichtelijk webportal
  • Periodieke rapportages

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp monitoring oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze monitoring specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Splunk Certified Partner

ditp is een van de vijf nederlandse resellers van Splunk oplossingen. Als security partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Splunk. Zo zijn wij uitstekend in staat om dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer van bijvoorbeeld een SIEM of Operational Intelligence omgeving. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Splunk staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!