Algemeen beheer

Algemeen beheer

Word proactief geïnformeerd over de status van componenten binnen uw infrastructuur

Direct contact

Waarom algemeen beheer?

Uw IT-infrastructuur vraagt om een voortdurende controle van componenten en systemen, alsmede een excellente beveiliging en de daarbij horende monitoring. Het beheer van uw netwerk en alle facetten die hierbij horen nemen wij u graag uit handen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. De support engineers van ditp hebben jarenlange expertise in algemeen beheer van IT-infrastructuren en dragen zorg voor een perfecte ondersteuning vanuit de eigen support afdeling, gevestigd in Haarlem. De support afdeling is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar, alsmede via ons eigen supportportal. Afhankelijk van de gewenste servicelevels en diensten, kan dit support worden uitgebreid tot 24/7 bereikbaarheid.

Meer dan alleen beheer

Naast het support levert ditp vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Haarlem monitoringdiensten, waarmee ditp al haar klanten proactief informeert over de status van de componenten binnen de infrastructuur. Dit is uit te breiden met meldingen per mail en/of SMS of, indien gewenst, extra contactpersonen bij specifieke geclassificeerde meldingen of verstoringen. Tevens levert ditp gedetailleerde maandelijkse rapportages met betrekking tot de geleverde prestaties.

Algemeen-beheer-veiligheid
Algemeen-beheer-mogelijkheden

Modulair en flexibel opgebouwd

De beheerdiensten van ditp zijn modulair en flexibel opgebouwd. U bepaalt welke componenten u door ditp wil laten beheren, welke modulen u wilt afnemen en welk service niveau gewenst is. Hierdoor biedt ditp beheerdiensten die exact aansluiten op de benodigdheden binnen uw organisatie. Algemeen beheer van uw infrastructuur is bij onze IT-professionals in de beste handen!

Heeft u speciale wensen omtrent algemeen beheer of wilt u extra informatie? Neem gerust contact met ons op, wij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden in een vrijblijvend advies gesprek met onze specialisten.

  • Eigen support afdeling
  • Lagere beheerkosten
  • Gedetailleerde rapportages
  • Modulair en flexibel
  • Inzicht, altijd en overal
  • Aansluitende beheerdiensten

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp beheer oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze algemeen beheer specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner