Packaging

Packaging

Actief beheer van de volledige software levenscyclus

Direct contact

Waarom Packaging?

Handmatige installatie van software op alle systemen en apparaten binnen uw organisatie is kostbaar, zeker wanneer u te maken heeft met een omvangrijke ICT-infrastructuur. Door softwaredistributie te standaardiseren worden risico’s verlaagd en kunt u een besparing tot 33% realiseren op kosten voor beheer en applicatieondersteuning. Met BE Packaging worden software installaties volledig voor u geautomatiseerd en geoptimaliseerd door ervaren package specialisten. Wij bieden een eerste klas workflow management oplossing en dragen zorg voor actief beheer van de volledige software levenscyclus, van licentiebeheer tot en met distributie.

Wat doen we met Packaging?

De software wordt verpakt en in één keer vanaf een centraal punt geïnstalleerd op alle computers. Hierdoor worden substantiële efficiëntieslagen behaald; u bespaart tijd en geld door een effectieve implementatie van nieuwe software en lagere beheerkosten. Tevens resulteert de centrale distributie en identiek geïnstalleerde software in minder fouten en een verhoogde systeemveiligheid. Door inzicht in de status van uw software wordt efficiëntie verhoogd en krijgt u grip op dit proces.

Packaging-mogelijkheden
Packaging productfolder front-s

Packaging as a Service (PaaS)

Met Packaging as a Service (PaaS) kiest u voor een totaaloplossing waarbij alle package processen uit handen worden genomen. BE Packaging draagt zorg voor het volledige software lifecycle management, van intake tot de oplevering en alle benodigde software updates, inclusief licentiebeheer, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Wij richten voor u een geheel eigen packagestraat in. Hierdoor is er binnen uw organisatie altijd inzicht in de voortgang van het proces en wordt BE Packaging perfect geïntegreerd met uw interne bedrijfsprocessen.

Overige packaging mogelijkheden

Naast Packaging as a Services is het ook mogelijk om te kiezen voor een van onze andere mogelijkheden:

Prijs per package

BE Packaging is ook af te nemen in de vorm van een strippenkaart, waarbij het proces plaatsvindt binnen de packagestraat van ditp. Bij deze variant zijn de packages flexibel in te zetten en wordt afgerekend op basis van een afgesproken prijs per package. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

On-site Packaging engineers

Met Packaging On-site voorziet ditp in ervaren package engineers op dagbasis bij u op locatie. Voorafgaand wordt een analyse gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden, waarna bepaald wordt welke specialist het beste bij de opdracht past. Hierdoor sluiten onze diensten perfect aan!

  • Totaaloplossing
  • Verhoog efficiëntie
  • Bespaar tot 33%
  • Verlaag risico’s
  • Inzicht in de status van software
  • Workflow management oplossing

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp packaging oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze package specialisten.


Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Barracuda Certified Partner

ditp Beheer & Exploitatie is dé Nederlandse reseller van Barracuda producten. Als grootste partner in Nederland kunnen wij ons onderscheiden met zeer specialistische kennis op het gebied van Barracuda producten. Zo zijn wij uitstekend in staat om u de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden bij implementatie en beheer. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. De combinatie van ditp en Barracuda staat garant voor een onmiskenbare kwaliteit!

ditp Haarlem -Barracuda-partner