Gebruiker Veilig

Gebruiker Veilig

Een compleet pakket van beveiligingsmogelijkheden ter bescherming van uw gebruikers

Direct contact

Waarom Gebruiker Veilig?

BE Gebruiker Veilig is een moderne beveiligingsoplossing, waarbij alle security-onderdelen die een medewerker nodig heeft samen komen in één product. Met BE Gebruiker Veilig worden uiteenlopende activiteiten van de gebruiker beschermd, ongeacht waar zij zich bevinden en op welk apparaat er wordt gewerkt, waardoor het risico van verlies van gevoelige bedrijfsinformatie aanzienlijk wordt gereduceerd. Daarnaast maakt de pricing op basis van pay-per-use per maand deze dienst voor iedere onderneming laagdrempelig om in te stappen. U betaalt een klein maandelijks bedrag per gebruiker per maand, waarbij het aantal gebruikers op ieder moment flexibel is op of af te schalen.

Gebruikersbeveiliging

In plaats van het beschermen van één werkstation met een anti-virusproduct, krijgt een medewerker met BE Gebruiker Veilig een compleet beveiligingspakket tot zijn of haar beschikking waarmee uiteenlopende devices, zoals laptops, tablets en mobiele telefoons, worden beschermd. De bescherming werkt op verschillende niveaus, van databeveiliging tot beveiliging op het web. Hierdoor wordt de gebruiker onder andere beschermd tegen virussen, hackers, spyware, gevaarlijke websites en phishing.

Gebruiker-Veilig-informatie
Gebruiker Veilig productfolder front-s

Flexibel abonnementsmodel

Gebruiker Veilig is ontwikkeld in samenwerking met Trend Micro en biedt een compleet pakket van beveiligingsmogelijkheden ter bescherming van uw gebruikers, ongeacht waar zij zich bevinden of op welk apparaat er wordt gewerkt. De eersteklas technologie van Trend Micro in combinatie met ontzorging door ditp biedt u dé totaaloplossing op het gebied van security.

Met BE Gebruiker Veilig valt de gehele endpoint security van alle devices van die medewerker, maar ook het centrale management door de specialisten van ditp en het ontvangen van periodieke rapportages, onder één licentie. Vraag voor meer informatie een vrijblijvend adviesgesprek aan!

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Hogere productiviteit
  • Databeveiliging
  • Inzicht, altijd en overal
  • Verlaag risico’s

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de ditp Gebruiker Veilig oplossing? Neem contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een adviesgesprek met onze specialisten.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Trend Micro Certified Gold Partner

ditp heeft in samenwerking met Trend Micro de dienst Gebruiker Veilig ontwikkeld: een compleet pakket van beveiligingsmogelijkheden ter bescherming van uw gebruikers, ongeacht waar zij zich bevinden en op welk apparaat er wordt gewerkt. De eersteklas technologie van Trend Micro in combinatie met ontzorging door ditp biedt u dé totaaloplossing op het gebied van security.