Azure beheer

Azure beheer

Ontdek de vele voordelen op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid

Azure platform beheer

Het Microsoft Azure platform kent grote voordelen op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid. Met “een druk op de knop” kunnen diensten toegevoegd, verwijderd of aangepast worden. Deze flexibiliteit brengt ook uitdagingen met zich mee. De uitdaging is om grip te blijven houden op de processen omtrent Azure, om zo een zuivere IT-infrastructuur te behouden. Met Azure beheer van ditp kunt u zorgeloos aan de slag met alle voordelen en de grote mate aan flexibiliteit die Azure te bieden heeft, terwijl u het beheer van het platform in handen van Azure professionals legt. Wij zorgen voor een optimale performance en alle technische werkzaamheden waarmee u productiever werkt op snelle, kostenbesparende wijze.

Aanvullende Azure diensten

Ditp biedt als Zilver Cloud Platform Partner van Microsoft uiteenlopende aanvullende diensten omtrent Azure. Met de dienst “Azure beheer” biedt ditp een totaal ontzorgingspakket omtrent het beheren van de diensten binnen Azure. Niet alleen het monitoren en up-to-date houden van de diensten wordt door ditp opgepakt, ook zaken omtrent beveiliging, authenticatie en procesmonitoring zijn onderdeel van de dienst. Zorgeloos werken met maximale flexibiliteit en veiligheid dankzij ondersteuning van ditp experts.

Azure beheer - managed azure beheer
Azure beheer - specifiek Azure beheer

Specifiek Azure beheer

Azure is een zeer handig platform maar vraagt wel om specifiek beheer wanneer het gaat om complexe installatie- en configuratie werkzaamheden, updates of andere wijzigingen. Om alle mogelijkheden van Azure maximaal te benutten is het van belang dat het beheer ervan in handen is van professionals met know-how en expertise op dit gebied.

Beschikt u niet over de juiste mensen of middelen die dit mogelijk maken, dan biedt onze Azure beheer dienst uitkomst. Onze ditp Azure specialisten kunnen u in een vrijblijvend adviesgesprek alles vertellen over de mogelijkheden en opties die Azure voor uw organisatie te bieden heeft.

  • Totaaloplossing
  • Lagere beheerkosten
  • Hogere productiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Totale ontzorging
  • Flexibel en schaalbaar

Demo aanvragen

Wilt u de ditp Azure beheeroplossing eens zelf ervaren? Speciaal voor u kunnen we een vrijblijvende demo organiseren en direct zien waar u meer business value kunt creëren met uw IT-infrastructuur. Vraag onderstaand een demo aan.

Informatie

Aanvragen

Contact

Telefoon

Microsoft Silver Cloud Platform Partner

Ditp is Silver Microsoft Cloud Platform Partner, Silver Microsoft Cloud Productivity Partner én CSP Tier 1 Partner. Hiermee wordt ditp, dankzij aangetoonde specialistische kennis op het gebied van Microsoft Cloud platformen, als een betrouwbare Microsoft Partner gezien. Een teamprestatie van hooggekwalificeerde ditp-minded professionals waar we zeer trots op zijn.

Microsoft