Cloud

Cloud

ditp biedt binnen haar beveiligde datacenter uiteenlopende Cloud Managed Services aan. Al deze cloud diensten zijn op basis van een transparant maandelijks abonnement af te nemen, zonder verrassingen. Ontdek de vele mogelijkheden en producten die binnen de Cloud omgeving voor uw organisatie kunnen worden opgezet. Een belangrijk pluspunt van de Cloud oplossing is dat de omgeving gemakkelijk schaalbaar is.

Waarom Cloud diensten van ditp?

Veel organisaties vragen zich af hoe ze het beste kunnen overstappen naar de cloud. Met de cloud kan iedereen online samenwerken en is er geen investering in hardware meer nodig. ditp zorgt voor de juiste Cloud strategie en Roadmap voor uw organisatie. Uw werknemers kunnen hierdoor plaats- en tijdonafhankelijk werken. ditp helpt uw organisatie met cloudmigratie door de inzet van Microsoft Azure.

ditp ontzorgt uw organisatie volledig op het gebied van Hybrid Cloud omgevingen. Een Hybrid Cloud is zowel een lokale omgeving als een public of private cloud. Zo is bepaalde informatie via de cloud bereikbaar of kunnen andere toepassingen lokaal gebruikt worden. Daarnaast ontvangt u duidelijke en gedetailleerde facturen door de inzet van Cloud Billing. Wilt u uw eigen cloud aan uw klanten aanbieden dan ondersteunt ditp u door (naast de bouw en implementatie van uw cloud platform) uw facturatieproces uit handen te nemen door de inzet van Cloud Billing.

Of het nu gaat om het migreren van een bestaande infrastructuur, het inregelen van de connectiviteit, het leveren van support, of het uit handen nemen van het facturatieproces: ditp heeft de expertise in huis om elk vraagstuk omtrent de Cloud op te pakken.

Onze Cloud Oplossingen

ditp levert uiteenlopende Cloud oplossingen waardoor u altijd en overal veilig kunt werken in de cloud. ditp zorgt voor een stabiele IT infrastructuur, ook in de toekomst.

DATACENTER MIGRATIE

Een vlotte en betrouwbare migratie van uw datacenter, van on-premise naar de cloud.

CLOUD ARCHITECTUUR

Het gehele proces omtrent de strategie van Cloud diensten vlot geregeld.

CLOUD BEHEER

Altijd verzekerd van veilige en een optimaal werkende Cloud-omgeving.

CLOUD AUTOMATION

Met cloud automation wordt de cloud uitbreiden of aanpassen vergemakkelijkt.

CLOUD CONSULTANCY

ditp adviseert u op het gebied van cloud-oplossingen en migratie van uw netwerk.

CLOUD BILLING & SUPPORT

Eén aanspreekpunt voor al uw cloud-dienst facturatie.

Is uw IT-omgeving klaar voor de toekomst?

ditp helpt uw IT omgeving klaar te stomen voor de toekomst. Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten.