AWS Marketplace kiest voor DITP

Met gepaste maar toch enige trots, heeft AWS Marketplace DITP geselecteerd als partner, om ervoor te zorgen dat organisaties op een veilige, snelle en beheerste wijze hun groeimogelijkheden beter kunnen benutten en een nog grotere stap kunnen zetten in hun innovatie traject. DITP is daarbij je partner om je te adviseren en te navigeren door alle mogelijkheden die er zijn.

De plek voor al je oplossingen
AWS Marketplace is een digitale catalogus en ideaal om software, gegevens en services van derden te zoeken, kopen, implementeren en beheren, en vereenvoudigt ook softwarelicenties en -aankopen met flexibele prijsopties en meerdere implementatiemethoden. De omgeving bevat duizenden softwarelijsten uit populaire categorieën zoals beveiliging, machine learning, bedrijfstoepassingen, infrastructuur, gegevens en analyses, en DevOps. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen van onder meer Splunk, Tenable, Barracuda, Trend Micro en Fortinet.

Wij begrijpen innovatie
Wij herkennen de waarde en de kracht van een Cloud-first strategie. Wij begrijpen dat dat nodig is om echte innovatie te bewerkstelligen. We zien ook in dat je dan een omgeving nodig hebt waarbij je oplossingen snel kunt implementeren en uitrollen. Want je kunt geen dagen meer wachten totdat de software klaar is voor gebruik. Je moet er nu mee aan de slag kunnen. Doordat AWS Marketplace ons geselecteerd heeft als Consulting Partner, zijn we in staat om organisaties te ondersteunen in hun inkoopproces . Door samen te kijken wat nodig is, wat werkt en welke vendors daarbij passen. Omdat wij ook partner zijn met vendors die hun oplossingen op AWS Marketplace aanbieden, kunnen we snel schakelen en speciale prijzen aanbieden door middel van Private Offers. Daarnaast zullen ook onze eigen services en ontwikkelingen via AWS Marketplace te vinden zijn.

Een echte win-win situatie
Dat AWS Marketplace ervoor kozen heeft om ons als partner te selecteren, is wat ons betreft echt een win-win situatie. Wij kunnen onze relaties op deze manier nog beter ondersteunen bij het beheer van hun IT-infrastructuur, hen adviseren over de mogelijkheden en oplossingen die er zijn en IT-oplossingen tegen een scherpe prijs bieden. Zij kunnen op deze manier zich nog meer richten op innovatie en hun software distributie inpassen in hun Cloud-first strategie. Want zoals gezegd, daar ligt de kracht en daar ligt de waarde van iedere organisatie.

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen als AWS Marketplace partner? Neem dan contact op. We staan je graag te woord.